آموزش و توزیع خریطه برای دهاقین جهت کنترول مگس خربوزه در سمنگان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۱۵:۵۰
آموزش و توزیع خریطه برای دهاقین جهت کنترول مگس خربوزه در سمنگان

۳۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان فنی حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، برنامه آموزشی و حمایوی را برای دهاقین و پالیزکاران قریه برگن‌زار مرکز ولسوالی ایبک راه‌اندازی کردند.
در این برنامه، برای دهاقین و پالیزکارانی که خربوزه‌های ناوقتی کشت نموده‌اند و محصولات‌شان در معرض آسیب مگس خربوزه و پرندگان قرار دارد، تعداد ده هزار خریطه توزیع گردید تا از محصولات خود محافظت نمایند.
همزمان با توزیع خریطه‌ها، برای اشتراک‌کنندگان در مورد راه‌های کنترول و جلوگیری از آفات به‌ویژه مگس خربوزه، آموزش‌های لازم ارائه شد.
این اقدام در راستای حمایت از تولیدات پالیزی و کاهش خسارات آفات زراعتی صورت گرفته است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۷
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت هلمند سفر کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری به ولایت هلمند با معاون والی این ولایت دیدار و در مورد تقویت هماهنگی و همکاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

بازگشت به خبرها