آموزش صدها دهقان در غزنی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۹:۱۸
آموزش صدها دهقان در غزنی

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات کمپاین مبارزه با آفات و امراض نباتی، برنامه آموزشی «مکتب دهقان» را در سه ولسوالی ولایت غزنی آغاز کرده است که در جریان آن حدود ۶۰۰ دهقان آموزش‌های عملی فرا می‌گیرند.
مسوولان ریاست زراعت غزنی می‌گویند این برنامه آموزشی از سوی مدیریت حفظ نباتات آن ریاست و در ادامه کمپاین ملی مبارزه با آفات و امراض نباتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌گونه رسمی آغاز گردیده است.
این برنامه به مدت ده روز در ولسوالی‌های ده‌یک، خوگیانی و خواجه عمری ادامه خواهد داشت. در این مدت، حدود ۶۰۰ دهقان آموزش‌های عملی در زمینه جلوگیری و کنترل آفات و امراض نباتی، استفاده و فایده تریکودرما و همچنان حفظ و نگهداری محصولات زراعتی فرا خواهند گرفت.
در جریان برنامه، کارمندان تخنیکی بخش حفظ نباتات برای دهقانان در مورد قارچ‌کش مفید تریکودرما معلومات مفصل ارائه کردند. این ماده در لابراتوار ریاست حفظ نباتات وزارت زراعت تولید شده و نقش مهمی در کنترل امراض نباتی دارد.
مسوولان وزارت زراعت می‌گویند این وزارت در نظر دارد در چوکات کمپاین خزانی آینده، یک سلسله برنامه‌های وقایوی جدید را برای دهقانان و باغداران ولایت غزنی تطبیق کند تا از گسترش آفات نباتی جلوگیری شده و کیفیت و کمیت محصولات زراعتی بهبود یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها