آموزش دهی شماری از مالداران  فاریاب در بخش وقایه امراض حیوانی و بهبود سلامت گاوهای شیری

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ - ۱۱:۱
آموزش دهی شماری از مالداران  فاریاب در بخش وقایه امراض حیوانی و بهبود سلامت گاوهای شیری

به شماری از مالداران در ولسوالی‌های خواجه سبزپوش، پشتونکوت، دولت‌آباد، اندخوی، المار و قیصار ولایت فاریاب برنامه آموزشی در زمینه وقایه امراض حیوانی و بهبود سلامت گاوهای شیری برگزار شد.
در این برنامهدر چارچوب پروژه مالداری و صحت حیوانی دفتر داکار، برای، داکتران صحت حیوانی روی موضوعاتی چون طرز تهیه غذای زمستانی برای گاوهای شیری از جمله یوریا تریتمنت، سایلچ و یوریا ملاس، و کنترول امراض حیوانی مانند زونوس، انترکس، ریخک، طاعون، چیچک، مرض سگ دیوانه و تب خون‌دهنده کانگو آموزش دادند.
داکتر ارسلان، مدیر عمومی صحت حیوانی، تأکید کرد که امراض حیوانی در صورت عدم وقایه و تداوی به‌موقع می‌توانند خسارات هنگفتی به مالداران وارد کنند. این خسارات شامل مرگ‌ومیر حیوانات، کاهش تولیدات حیوانی، افزایش هزینه‌های تداوی و تهدید صحت انسان‌ها از طریق بیماری‌های مشترک می‌شود.
همچنین، وی افزود که تغذیه گاوهای شیری با استفاده از یوریا تریتمنت، یوریا ملاس و سایلچ می‌تواند تولید شیر را افزایش داده، سلامت حیوانات را بهبود بخشد و هضم مواد غذایی را آسان‌تر کند. این روش تغذیه باعث کاهش هزینه‌های مالداران و بهره‌وری بهتر در پرورش گاوهای شیری می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

BACK TO NEWS