آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۶:۱۸
آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها


۱۱ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
کارمندان آمریت منابع طبعی ریاست زراعت غور اعضای چهار انجمن علفچرهای قریجات صوفک، شیخ المند و بهاری را آموزش داده اند.
هدف از تدویر این برنامه آموزش اعضای چهار انجمن در مورد جمع آوری  و بذرتخم علوفه جات للمی که سبب پوشش بیشتر زمین می‌شود و در فصل بهار باعث تقویه چراگاه های مواشی میگردد.
در این برنامه شیوه‌های قروق سازی و محافظت از علفچرها به اشتراک کننده گان آموزش داده شد چهار انجمن فوق طور رسمی ثبت و راجستر ریاست زراعت بوده و توسط جامعه محلی انتخاب وایجاد شده است در راستای تطبیق برنامه های حفاظت از منابع طبعی از جمله نهاد های کمک کننده ریاست زراعت محسوب می‌گردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها