آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۶:۱۸
آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها


۱۱ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
کارمندان آمریت منابع طبعی ریاست زراعت غور اعضای چهار انجمن علفچرهای قریجات صوفک، شیخ المند و بهاری را آموزش داده اند.
هدف از تدویر این برنامه آموزش اعضای چهار انجمن در مورد جمع آوری  و بذرتخم علوفه جات للمی که سبب پوشش بیشتر زمین می‌شود و در فصل بهار باعث تقویه چراگاه های مواشی میگردد.
در این برنامه شیوه‌های قروق سازی و محافظت از علفچرها به اشتراک کننده گان آموزش داده شد چهار انجمن فوق طور رسمی ثبت و راجستر ریاست زراعت بوده و توسط جامعه محلی انتخاب وایجاد شده است در راستای تطبیق برنامه های حفاظت از منابع طبعی از جمله نهاد های کمک کننده ریاست زراعت محسوب می‌گردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۵:۲۶
Background image

توزیع گاو و بز شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی کلگفان تخار

۱۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری‌های دفتر آقاخان، برای سه خانواده بی‌بضاعت و مستحق در قریه‌های بلوطی و سرآسیاب ولسوالی کلگفان اقدام به توزیع گاو و بز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۳:۴۲
Background image

توزیع تراکتورهای کوچک برای دهاقین کم‌زمین و زنان دهقان سرپرست خانواده در المار

۱۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری مالی یک نهاد همکار و تطبیق یک موسسه انکشافی، پروژه‌ای را به هدف ارتقای ظرفیت تولیدات زراعتی دهاقین کم‌زمین، به‌ویژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۳:۴۱
Background image

نظارت از توزیع گاوهای شیری در ولسوالی نمک‌آب تخار

۱۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از روند توزیع گاوهای شیری برای شماری از مالداران در ولسوالی نمک‌آب نظارت کرد.
این گاوهای شیری که از نسل کنری و همراه با گوساله. . .

بازگشت به خبرها