آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۶:۱۸
آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها


۱۱ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
کارمندان آمریت منابع طبعی ریاست زراعت غور اعضای چهار انجمن علفچرهای قریجات صوفک، شیخ المند و بهاری را آموزش داده اند.
هدف از تدویر این برنامه آموزش اعضای چهار انجمن در مورد جمع آوری  و بذرتخم علوفه جات للمی که سبب پوشش بیشتر زمین می‌شود و در فصل بهار باعث تقویه چراگاه های مواشی میگردد.
در این برنامه شیوه‌های قروق سازی و محافظت از علفچرها به اشتراک کننده گان آموزش داده شد چهار انجمن فوق طور رسمی ثبت و راجستر ریاست زراعت بوده و توسط جامعه محلی انتخاب وایجاد شده است در راستای تطبیق برنامه های حفاظت از منابع طبعی از جمله نهاد های کمک کننده ریاست زراعت محسوب می‌گردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها