آموزش دهقانان در زمینه کشت زعفران در کندهار

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۶ - ۱۰:۴۱
آموزش دهقانان در زمینه کشت زعفران در کندهار

۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در پنج ولسوالی ولایت کندهار، ۷۰ تن از دهقانان در برنامه‌های آموزشی کشت مؤثر زعفران شرکت کردند که به‌زودی روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده نیز آغاز خواهد شد. مسؤولان می‌گویند این اقدام به‌عنوان بدیل کوکنار و برای تقویت اقتصادی دهقانان روی دست گرفته شده‌است.
این برنامه‌های آموزشی در چوکات بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به رهبری ریاست زراعت کندهار در ولسوالی‌های دامان، خاکریز، نیش، میانیشین و معروف برگزار شد. در هر ولسوالی ۱۴ تن دهقان آموزش دیدند.
مولوی شمس‌الرحمن موسی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت کندهار می‌گوید: در جریان آموزش به دهقانان روش‌های عصری کشت زعفران، آماده‌سازی زمین، زمان مناسب غرس تخم و آبیاری، چگونگی جمع‌آوری محصول و مهارت‌های نگهداری تخم برای فصل‌های آینده آموزش داده شد.
مسؤولان می‌افزایند هدف از این آموزش‌ها ارتقای کیفیت کشت زعفران، افزایش عواید دهقانان و تشویق آنان به سوی بدیل‌های معیشتی است. به گفته ریاست زراعت کندهار، به‌زودی تخم‌های اصلاح‌شده زعفران برای دهقانان آموزش‌دیده توزیع خواهد شد تا در زمین‌های‌شان کشت عملی را آغاز کنند و به جای کوکنار، از این گیاه قیمتی بهره‌مند شوند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها