آموزش تهیه و استفاده از لایم سلفر برای دهاقین ولسوالی رخه ولایت پنجشیر 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۳
آموزش تهیه و استفاده از لایم سلفر برای دهاقین ولسوالی رخه ولایت پنجشیر 

۲۵ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در قریهٔ خواجه ولسوالی رُخه، برای ده‌ها تن از دهقانان، روش تهیه، ساخت و کاربرد لایم سلفر را آموزش دادند.
این برنامه آموزشی با هدف ارتقای آگاهی دهاقین در زمینهٔ کنترول آفات و امراض، افزایش حاصل‌دهی محصولات زراعتی و ترویج روش‌های پایدار و کم‌هزینهٔ مبارزه با بیماری‌های نباتی برگزار شد.
در این برنامه، متخصصان زراعت مراحل علمی و عملی تولید لایم سلفر—که در کنترول آفات، قارچ‌ها و بیماری‌های درختان مثمر مؤثر است—را به‌گونهٔ مفصل تشریح کردند.
برگزاری چنین برنامه‌هایی نقش مهمی در بهبود کنترول آفات و امراض، افزایش تولیدات زراعتی و کاهش وابستگی دهقانان به مواد کیمیایی گران‌قیمت دارد که در نهایت به رشد پایدار سکتور زراعتی منجر خواهد شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۸
Background image

تدویر نشست سکتور زراعت و انکشاف دهات با موسسات همکار در ولایت غور

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشترک سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت غور با حضور نمایندگان موسسات همکار در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست به ریاست شیخ حفیظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۷
Background image

برگزاری برنامه آموزشی کشت تا برداشت نبات هنگ در ولسوالی دهدادی بلخ

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برنامه آموزشی‌ای را تحت عنوان «آماده‌سازی زمین تا برداشت حاصل نبات هنگ» برای ۲۳ تن از دهاقین ولسوالی دهدادی ولایت بلخ برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت ولایت پروان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای ارتقای ظرفیت و انکشاف مهارت‌های کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سه تن از کارمندان مسلکی ریاست امور کارکنان جهت تدویر برنامه آموزشی به ولایت پروان. . .

بازگشت به خبرها