آموزش باغداران در ولسوالی پریان در زمینه مبارزه با آفات و شاخه‌بری درختان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۷ - ۹:۴۵
آموزش باغداران در ولسوالی پریان در زمینه مبارزه با آفات و شاخه‌بری درختان

ده‌ها تن از باغداران در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، در یک برنامه آموزشی که از سوی کارمندان ریاست  زراعت، آبیاری  و مالداری آن ولایت، آموزش دیدند.
در این برنامه که، باغداران با روش‌های علمی و عملی تهیه‌ لایم سلفر برای کنترول آفات و بیماری‌ها، چگونگی مجادله میخانیکی علیه مور پتدار و خیمه‌ساز، و نیز اصول شاخه‌بری صحیح درختان آشنا شدند.
به گفته مسئولان، هدف این آموزش ارتقای آگاهی باغداران درباره‌ روش‌های مؤثر کنترول آفات و نیز بهبود رشد و باردهی درختان از طریق شاخه‌بری اصولی بوده است.
لایم سلفر که به‌گونه‌ وقایوی و غیرسمی ساخته می‌شود، در دوره‌ خواب زمستانی برای حفاظت از درختان در برابر آفات و بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ترکیب با ایجاد لایه محافظ روی شاخه‌ها و جوانه‌ها، مانع تنفس آفات شده و از گسترش بیماری‌های قارچی و باکتریایی جلوگیری می‌کند.
مسوولان مدیریت عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی پریان ابراز امیدواری کرده است که با تطبیق این آموزش‌ها، عملکرد و حاصل‌دهی باغ‌ها در سال جاری بهبود یابد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS