آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این کمپاین از سوی مدیریت عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی شتل راه‌اندازی شده و در جریان آن، به باغداران در مورد اندازه دوز و شیوه استفاده از ادویه حشره‌کش لیمبدا سیهالوترین آموزش داده شده است.
در این برنامه، صدها اصله نهال مثمر و غیرمثمر از آفات پاک‌سازی گردیده و مقدار پنج لیتر ادویه حشره‌کش نیز برای باغداران توزیع شده است تا از طریق ادویه‌پاشی، باغ‌های شان را محافظت نمایند.
مسوولان می‌گویند این کمپاین در روزهای آینده در ساحات ده‌کلان، اندروسات، روی‌دره و کورابه نیز ادامه خواهد یافت. باشندگان محل و باغداران از تطبیق به‌موقع این برنامه استقبال کرده و بر تداوم آن تأکید نموده‌اند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد پیرامون تطبیق پروژه‌های جدید

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با فهاد بنگیش  مسؤول برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (یو. ان. دی. پی) و هیأت همراهش دیدار. . .

BACK TO NEWS