آغاز کمپاین واکسین جلوگیری از بیماری جلدی حیوانات در ولایت کاپیسا با توزیع ۲۵ هزار دوز واکسین 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲ - ۱۵:۲۴
آغاز کمپاین واکسین جلوگیری از بیماری جلدی حیوانات در ولایت کاپیسا با توزیع ۲۵ هزار دوز واکسین 

۲ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین جلوگیری از بیماری جلدی حیوانات (لامپی اسکین) با حضور داشت مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، داکتر وترنران آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی و سکتور خصوصی و رهبری و اعضای اتحادیه لبنیات با توزیع ۲۵ هزار  کیت‌های واکسین افتتاح گردید.
 داکتر عبدالخلیل رحمانی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت کاپیسا در محفل این افتتاحیه این برنامه در مورد اهمیت راه اندازی کمپاین مبارزه علیه بیماری ساری لمپی اسکین صحبت نمود و از  داکتروترنران خواست که واکسین را با شفافیت کامل تطبیق نمایند.
این کمپاین به کمک مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد توسط رياست زراعت در تمام واحدهای اداری  ولایت کاپیسا تطبیق می‌گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع ۴۸۰ رأس گوسفند و بره به ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه بغلان

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، به هدف حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر و تقویت اقتصاد روستایی، برای ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد قطعات نمایشی جواری در ولایت پنجشیر

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در راستای ترویج روش‌های نوین زراعتی، ۱۵ بسته مواد زراعتی را به دهقانان پیشقدم این ولایت توزیع کرد.
قاری فضل‌الله دیوبند،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۱۳
Background image

رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان از فارم تحقیقات زراعتی بلخ بازدید کرد

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان، در رأس یک هیئت همراه، از بخش‌های مختلف فارم تحقیقات زراعتی ولایت بلخ بازدید و نظارت به عمل آورد.
در. . .

BACK TO NEWS