آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانی در ۱۸ واحد اداری ولایت فاریاب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۲۶
11

۱۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، با همکاری مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد (FAO)، کمپاین واکسیناسیون حیوانی را علیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) و بروسلوز در سطح ۱۸ واحد اداری و مرکز این ولایت آغاز کرد.
در این کمپاین، ۴۲ تن از داکتران وترنری بخش خصوصی در تطبیق واکسین‌ها مشارکت دارند. به‌منظور وقایه و کنترول این بیماری‌ها، ۹۰ هزار دوز واکسین PPR و ۱۵ هزار دوز واکسین بروسلوز مطابق سهمیه تعیین‌شده و تحت نظارت هیأت موظف به داکتران وترنری توزیع شده است.
ارسلام، مدیر عمومی صحت حیوانی، با تأکید بر اهمیت این برنامه گفت که آمریت مالداری و صحت حیوانی تلاش دارد با جلب همکاری نهادها و مؤسسات بین‌المللی، زمینه گسترش برنامه‌های وقایوی و افزایش میزان واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری‌های ساری را فراهم سازد.
وی افزود که تطبیق منظم واکسین‌ها نقش مهمی در کاهش تلفات حیوانات، حفظ سرمایه‌های حیوانی و بهبود وضعیت اقتصادی مالداران خواهد داشت.
مسئولان ریاست زراعت فاریاب این کمپاین را گامی مهم در راستای تقویت خدمات صحت حیوانی، کنترول بیماری‌های ساری و حمایت از مالداران در سطح این ولایت عنوان کردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

BACK TO NEWS