آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر، پنج هزار دوز واکسین بروسلوز برای بز و ۱۰ هزار دوز واکسین بروسلوز برای گوسفند، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، به ۲۹ تن از مسئولان کلینیک‌های صحت حیوانی در سطح ولایت جوزجان توزیع شده است.
این واکسین‌ها توسط مسئولان کلینیک‌های صحت حیوانی، تحت نظارت کارمندان فنی و مسلکی بخش مالداری و صحت حیوانی، در سطح ولایت تطبیق خواهد شد.
هدف از راه‌اندازی این کمپاین، جلوگیری از شیوع بیماری‌های حیوانی، کاهش میزان ابتلا به بیماری‌ها و تأمین سلامت مواشی در ولایت جوزجان عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS