آغاز کمپاین مجادله میخانیکی علیه آفات مور پتدار و خیمه ساز در پنجشیر

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۶ - ۹:۳۰
آغاز کمپاین مجادله میخانیکی علیه آفات مور پتدار و خیمه ساز در پنجشیر

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر کمپاین  مجادله میخانیکی علیه آفات مورپتدار و مور خیمه‌ساز را در ولسوالی حصه اول این ولایت آغاز کرد. 
در این برنامه، تیم‌های فنی مدیریت حفاظت نباتات و قرنطین، با همکاری دهقانان و باغداران محلی، اقدام به شناسایی و حذف تخم‌ها، لارواها و عاملان انتشار این آفات کردند تا از گسترش تهدیدات در فصل رشد نباتات جلوگیری شود.
این کمپاین با هماهنگی مقام‌های ولسوالی، نمایندگان قریه‌ها و مدیریت خدمات زراعتی تطبیق شده و برنامه‌ریزی شده است که به‌زودی در ولسوالی پریان نیز گسترش یابد.
هدف این ابتکار، حفاظت از محصولات زراعتی، کاهش آسیب‌های ناشی از آفات و تأمین امنیت غذایی پایدار برای مردم منطقه است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۱:۶
Background image

سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت ننگرهار

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور بررسی و نظارت بر روند جمع‌آوری چوب‌های چهار تراش و فروش چوب‌های ضبط شده، به ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۱:۱
Background image

۹۰ درصد کارهای ساختمانی سربندها و دیوارهای استنادی در فراه تکمیل شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه به منظور تقویت سیستم آبیاری و حفاظت از زمین‌های زراعتی، پروژه‌های گسترده ساختمانی را عملی کرده است. 
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۰:۲۹
Background image

در ننگرهار با ۲۰۰ دهقان در زمینه خرید تخم‌های اصلاح‌شده و وسایل زراعتی کمک نقدی صورت می‌گیرد

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار در همکاری با دفتر حمایت از کودکان، به ۲۰۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های مومندره و لعلپور تخم اصلاح‌شده گندم،. . .

بازگشت به خبرها