آغاز کمپاین مبارزه با کنه‌ها و بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت لوگر

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۹:۱۹
آغاز کمپاین مبارزه با کنه‌ها و بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت لوگر

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر با همکاری تخنیکی دفتر خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین مبارزه با کنه‌ها و جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو  را رسماً آغاز کرد.
این کمپاین به ابتکار آمریت مالداری و صحت حیوانی ولایت لوگر راه‌اندازی شده و مراسم افتتاح آن با حضور رئیس زراعت ولایت مولوی شیرآقا «پیر حبیب‌الرحمن»، آمر مالداری و صحت حیوانی داکتر خان شیرین «خسروی» و داکتران تخنیکی اداره مربوط برگزار گردید.
در جریان این کمپاین، دواپاشی و ضدعفونی‌سازی حیوانات و محل نگهداری آن‌ها در مرکز ولایت و ولسوالی‌های برکی‌برک و محمد آغه اجرا می‌شود.
هدف این برنامه، جلوگیری از شیوع بیماری تب خون‌دهنده کانگو در میان حیوانات و انتقال آن به انسان‌ها، از طریق کاهش و کنترول کنه‌ها در مناطق آسیب‌پذیر است. این اقدام گامی مهم در راستای تأمین صحتمندی حیوانات، کاهش خطرات صحی برای جامعه و بهبود وضعیت بهداشت محیطی به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها