آغاز کمپاین سراسری مبارزه با ملخ‌های مضره در تخار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۲
آغاز کمپاین سراسری مبارزه با ملخ‌های مضره در تخار

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سراسری مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی با حضور رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار، هیأت اعزامی مقام وزارت و مسئولین تخنیکی در این ولایت رسماً آغاز شد.
در این برنامه، قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت تخار بر هماهنگی، تطبیق به‌موقع و کنترول مؤثر این آفت تأکید کرد. همچنان، نمایندگان مرکز و مسئولین بخش حفاظت نباتات رهنمودهای تخنیکی لازم را برای مبارزه مسلکی با ملخ‌ها ارائه نمودند.
در ادامه، پرسونل تخنیکی پس از دریافت آفت‌کش‌ها و تجهیزات مورد نیاز، به ولسوالی‌های آسیب‌پذیر شامل چاه‌آب، ینگی‌قلعه، رستاق، خواجه بهاوالدین، دشت‌قلعه، اشکمش، کلفگان و تالقان اعزام شدند تا روند مبارزه را به‌گونه عملی آغاز نمایند.
به گفته مسئولان، در هفته گذشته موارد ظهور مچک‌های ملخ در این ولسوالی‌ها گزارش شده بود و انتظار می‌رود با تطبیق این کمپاین، از وارد شدن خسارات اقتصادی به دهقانان و مالداران جلوگیری صورت گیرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها