آغاز کمپاین بهاری واکسین طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک در ولسوالی قره‌باغ کابل

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۳:۲۰

۲۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش 
 کمپاین بهاری واکسین طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک در ولسوالی قره‌باغ ولایت کابل با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد راه‌اندازی شد.
این برنامه که از سوی مسئولین واحدهای ساحوی وترنری (VFU) آغاز گردیده، قرار است در جریان آن ۵ هزار رأس گوسفند و بز واکسین شوند.
هدف از این کمپاین، جلوگیری از شیوع بیماری طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک و کمک به بهبود وضعیت صحی مواشی عنوان شده که نقش مهمی در تقویت اقتصاد مالداران ایفا می‌کند.
اداره زراعت ولسوالی قره‌باغ با قدردانی از این اقدام، گفته است که تعداد واکسین‌های موجود برای پاسخ‌گویی به نیاز کامل این ولسوالی کافی نیست و خواهان توجه بیشتر نهادهای همکار برای تأمین واکسین‌های حیوانی شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها