آغاز کمپاین استعمال محلول یوریا اسپری در ولایت پروان

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۴ - ۱۶:۲
آغاز کمپاین استعمال محلول یوریا اسپری در ولایت پروان


۱۴ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت ولایت پروان مطابق به پلان ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کمپاین یوریا اسپری را در ولسوالی‌های بگرام، شیخ علی، سیدخیل و مرکز پروان آغاز نمودند.
مدیریت عمومی حفاظه نباتات ریاست زراعت ولایت پروان مطابق پلان عملیاتی ریاست  حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت آبیاری و مالداری کمپاین یوریا اسپری را در سه ولسوالی‌ شیخ علی، بگرام، سیدخیل و مرکز پروان توسط متخصصین و کارمندان فنی خویش آغاز نموده در این پروگرام مقدار ۲۵۴,۵ کیلوگرام کود یوریا در19 قریه بالای 5 هزار۵۸۲ اصله اشجار مثمر استعمال و به تعداد ۲۵۴ فامیل از این پروگرام بطور مستقیم مستفید گردیده اند.
قابل ذکر است که این پروگرام بشکل آموزشی تطبیق گردیده که دهاقین و باغداران عزیز بالای مزرعه خود طریقه ساختن، استعمال و میخانیکیت یوریا اسپری را توسط متخصصین و کارمندان فنی مدیریت عمومی حفاظه نباتات و قرنطین آموزش دیده اند‌.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

دیدار هیئت بلندپایه از کانال بزرگ و ملی قوش‌تپه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی بلندپایه به رهبری مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایات شمالی کشور از جریان کار پروژه بزرگ و ملی کانال قوش‌تپه بازدید نمود و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

بازگشت به خبرها