آغاز کشت خزانی در فارم تحقیقاتی شیشم باغ ننگرهار 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۱ - ۱۲:۰
د ننګرهار شیشم بڼ څېړنیز فارم کې د خزاني کرکیلې پیل

۲۱ عقرب ۱۴۰۱ ه‍.ش
مولوی عطالله عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کشت گندم خزانی را در فارم تحقیقاتی شیشم باغ ننگرهار افتتاح کرد و همچنان پیشنهادات و نظریات کارمندان این فارم را شنید. 
فارم تحقیقاتی شیشم باغ یکی از بزرگترین فارم‌های تحقیقاتی کشور است که در آن روی ده ها نوع درختان مثمر و محصولات زراعتی تحقیقات می‌شود.  
مسوولان این فارم کمبود تشکیل را یکی از مشکلات شان عنوان نموده خواستار افزایش پرسونل شان شدند. وزیر زراعت هم تعهد سپرد کمبود تشکیل و دیگر نیازمندی‌های آن ها را مرفوع سازد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها