آغاز کار برای ۹۳۸ دهقان در ولسوالی آقچه ولایت جوزجان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۹:۵۶
آغاز کار برای ۹۳۸ دهقان در ولسوالی آقچه ولایت جوزجان

۳۰ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت ولایت جوزجان در ولسوالی آقچه آن  ولایت زمینه کار برای ۹۳۸ دهقان را از قریه‌های مختلف این ولسوالی در چارچوب پروژه "کار در مقابل پول" فراهم کرده است. این پروژه با حمایت مالی موسسه اکشن‌اید تطبیق می‌شود.
دهقانان در این پروژه به مدت ۱۰۰ روز مصروف کار خواهند بود و به هر نفر روزانه ۵ دالر آمریکایی پرداخت می‌شود که در مجموع هر دهقان مبلغ ۵۰۰ دالر در طول این دوره دریافت خواهد کرد.
فعالیت‌های پروژه شامل راش‌پاکی و کندن‌کاری جوی‌های آبیاری است که هدف آن جلوگیری از ضایعات آب و بهبود آبیاری زمین‌های زراعتی می‌باشد. همچنین، جریان ساخت پل‌ها، پلچک‌ها و تقسیم‌کننده‌های آب که برای مدیریت بهتر آب زراعتی طراحی شده‌اند، تحت نظارت مدیریت خدمات زراعتی قرار دارد.
مدیریت عمومی خدمات زراعتی ضمن نظارت از جریان این پروژه‌ها، به تیم‌های کاری هدایت‌های لازم برای ارتقای کیفیت کار ارائه کرده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها