آغاز کارزار بررسی و تفتیش ادویه‌فروشی‌های نباتی در ولسوالی‌های فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۰:۲۴
آغاز کارزار بررسی و تفتیش ادویه‌فروشی‌های نباتی در ولسوالی‌های فاریاب

مدیریت عمومی حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب کارزار بررسی و تفتیش ادویه‌فروشی‌های نباتی را در سطح ولسوالی‌های این ولایت آغاز کرد.
این روند با همکاری تیمی متشکل از نمایندگان قوماندانی امنیه، استخبارات و شاروالی اجرا شده و در نخستین مرحله، ده‌ها قلم ادویه تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت به ارزش هزارها افغانی از دوکان‌های ولسوالی گرزیوان جمع‌آوری و ضبط شد.
به فروشندگان کودهای کیمیاوی و داروخانه‌های ادویه نباتی در این ولسوالی هشدار داده شده است که بدون اخذ جواز از نهادهای مربوطه، اجازه فعالیت ندارند و در صورت تخلف، با آنان برخورد جدی و قانونی صورت خواهد گرفت.
مسئولان تأکید کرده‌اند که این کارزار در تمام ولسوالی‌های فاریاب ادامه خواهد یافت تا از عرضه محصولات بی‌کیفیت و غیرقانونی جلوگیری شود و نظم در بازار ادویه‌های نباتی تأمین گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۵۰
Background image

جلسه هماهنگی وزارت زراعت و افغانستان بانک برگزار شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه هماهنگی میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و افغانستان بانک پیرامون ارائه تمویلات اسلامی به دهقانان و مالداران برگزار شد.
 در این نشست مولوی عبدالغفور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۲۷
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به بلخ

 

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس هیئتی متشکل از مفتی محمد ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی و مشاوران مقام وزارت، به ولایت بلخ سفر کرد.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۱۹
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رئیس عمومی تیکا در ترکیه

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین وزارت، در جریان سفر رسمی خود به ترکیه با عبدالله ایرن رئیس عمومی اداره. . .

بازگشت به خبرها