آغاز پروگرام لایم سلفر در ولسوالی اله‌سای ولایت کاپیسا

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۳:۱۰
آغاز پروگرام لایم سلفر در ولسوالی اله‌سای ولایت کاپیسا

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
طبق پلان ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کارمندان رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، پروگرام لایم سلفر در قریه داوان‌خیل ولسوالی اله‌سای آغاز کردند.
این پروگرام که توسط کارمندان مدیریت حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا اجرا می‌شود، به مدت ده روز ادامه خواهد داشت و هدف آن کنترول امراض و آفات نباتی و ارائه راهنمایی به دهاقین و باغداران در سه ولسوالی ولایت کاپیسا است.
روند تطبیق این پروگرام شامل آموزش عملی، توصیه‌های فنی برای مراقبت از محصولات زراعتی و حمایت از کشاورزان برای افزایش تولید و جلوگیری از آسیب‌های آفات نباتی می‌باشد. ریاست زراعت کاپیسا تأکید کرده است که این برنامه نقش مهمی در حفظ سلامت نباتات و افزایش بهره‌وری زراعتی در ولایت خواهد داشت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها