آغاز پروژه "کار در مقابل پول" در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۹ - ۱۰:۱۲
آغاز پروژه "کار در مقابل پول" در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

پروژه "کار در مقابل پول" که از سوی دفتر اکشن اید در ولسوالی کشنده ولایت بلخ آغاز شده است، با حضور ۴۰۰ کارگر برای کندن چیکدم و تنظیم آب در مزرعه به منظور بهبود مدیریت منابع آبی، در این ولسوالی آغاز گردید.
در این پروژه که در حدود ۱۲۰ هکتار زمین به هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کشنده سروی شده بود، تحت نظارت نماینده ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ قرار دارد. برنامه تنظیم آب در مزرعه به مدت ۴۰ روز ادامه خواهد داشت تا به افزایش بهره‌وری زمین‌های زراعتی کمک کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۸
Background image

معین زراعت و مالداری: جامعه جهانی باید به تعهداتش در قبال مبارزه با مواد مخدر در افغانستان عمل نماید

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با یومتیاسن رئیس عملیاتی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC)،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و هیئت همراهش دیدار کرد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۰:۳۷
Background image

نظارت از کلینیک حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم کاری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از کلینیک‌های حیوانی واقع در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید نمود.
این نظارت به هماهنگی. . .

BACK TO NEWS