آغاز مبارزه مکانیکی علیه مور خیمه‌ساز و اجرای برنامه یوریا اسپری در ولایت سمنگان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۰ - ۹:۵۹
آغاز مبارزه مکانیکی علیه مور خیمه‌ساز و اجرای برنامه یوریا اسپری در ولایت سمنگان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان فعالیت‌های حفاظتی را برای کنترل آفات و امراض نباتی در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز کرده است. این اقدامات شامل مبارزه مکانیکی علیه مور خیمه‌ساز و اجرای برنامه یوریا اسپری می‌باشد.
گلاب‌الدین غیاثی، مدیر عمومی حفاظت نباتات این ریاست، گفت که این برنامه به مدت ۲۰ روز ادامه خواهد داشت. وی افزود، برنامه یوریا اسپری برای کنترل و وقایه آفات، بر ۱۵۰ هزار اصله درختان مثمر مانند بادام، سیب و زردآلو تطبیق خواهد شد.
همچنین، تیم فنی این مدیریت در کنار اجرای برنامه یوریا اسپری، به دهقانان روش‌های مبارزه مکانیکی را آموزش داده‌اند تا تخم‌های مور خیمه‌ساز را از درختان جمع‌آوری و نابود کنند. این تلاش‌ها بخشی از برنامه‌های ریاست زراعت برای بهبود تولیدات باغی و حمایت از دهقانان می‌باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۰
Background image

سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بلخ جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین،  مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر نمود.
در چارچوب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۲۸
Background image

آغاز تطبیق قطعات نمایشی شالی در ولسوالی بهارک ولایت تخار

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی بهارک ولایت تخار، از آغاز تطبیق عملی قطعات نمایشی شالی در قریه خوستی‌های این ولسوالی خبر داد.
این برنامه که با هدف ترویج کشت شالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ولایت تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ده ولسوالی این ولایت خبر داد.
این سروی از تاریخ ۱۳ جوزا سال روان از سوی کارمندان مدیریت عمومی حفاظت. . .

BACK TO NEWS