آغاز فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی در بدخشان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۷
آغاز فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی در بدخشان

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی از سوی مؤسسه کمیته هالند با هماهنگی و همکاری  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان رسماً آغاز گردید.
بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، این پروژه پس از تکمیل موفقانه فاز نخست، اکنون وارد مرحله دوم تطبیق گردیده و قرار است خدمات صحی مالداری را در ۱۴ ولسوالی ولایت بدخشان ادامه و گسترش دهد. فاز دوم پروژه با تمرکز بر تقویت خدمات کلینیکی، ارتقای ظرفیت مالداران، بهبود صحت حیوانی و حمایت از تولیدات مالداری تطبیق خواهد شد.
در جریان تطبیق فاز نخست، مؤسسه کمیته هالند با همکاری نزدیک ریاست زراعت ولایت بدخشان فعالیت‌های گسترده‌ای را در بخش تجهیز و ترمیم کلینیک‌های حیوانی، ایجاد مراکز جمع‌آوری و پروسس محصولات شیری، تداوی و مراقبت صحی مواشی و طیور، آموزش مالداران و تطبیق کمپاین‌های وقایوی بیماری‌های حیوانی عملی نموده بود که نتایج مثبت آن در بهبود وضعیت خدمات مالداری در سطح ولایت قابل مشاهده است.
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان آغاز فاز دوم این پروژه را گامی مهم در راستای تداوم حمایت از مالداران دانسته و ابراز امیدواری کردند که با تطبیق این مرحله، دسترسی مالداران به خدمات صحی مالداری معیاری بیش از پیش تقویت گردد.
پروژه مؤسسه کمیته هالند در فاز دوم نیز با تمرکز بر نیازهای اساسی مالداران و بهبود پایدار سکتور مالداری، در هماهنگی با نهادهای ذی‌ربط تطبیق خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت کندز را بررسی کرد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و وضعیت عواید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

در بلخ یک مرکز جمع‌آوری شیر ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه «دی‌سی‌ای» و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، یک مرکز جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۹
Background image

در بلخ برای ۹۰۰ زن به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، مواد زراعتی توزیع شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «اکشن اید»، به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، برای ۹۰۰ زن در سطح ولسوالی نهرشاهی و شهر. . .

BACK TO NEWS