آغاز صادرات ۲۵۰ تُن انار از کندهار به روسیه؛ مرحله‌ تازه‌ای از گسترش بازار جهانی میوه‌های افغانستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲۶
له کندهاره روسیې ته د ۲۵۰ ټنه انارو صادرات؛ د افغان مېوو د نړۍوال بازار د پراختیا نوی پړاو

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مقام ولایت کندهار، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری، با همکاری یک شرکت خصوصی، روند رسمی صادرات انار از کندهار به روسیه را آغاز کردند.
مسوولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند این نخستین‌بار است که از این ولایت به روسیه انار صادر می‌شود. به گفته‌ی آنان، در نخستین محموله، ۲۵ تُن انار به ارزش حدود ۲۵ هزار دالر از مسیر بندر تورغندی به‌منظور ارزیابی بازار به روسیه صادر شده است.
به گفته‌ی مسوولان ریاست زراعت، انتظار می‌رود تا پایان فصل برداشت امسال، در مجموع ۲۵۰ تُن انار از کندهار به روسیه صادر شود.
آنان می‌افزایند در صورتی‌ که مسیر بندر تورغندی از لحاظ ترانزیتی ارزان‌تر شود، این مسیر نه‌تنها برای صادرات انار، بلکه برای انتقال سایر میوه‌های تازه نیز به‌عنوان یک راه مهم تجارتی باز خواهد شد. به باور آنان، با گشایش این مسیر، هر سال هزاران تُن میوه‌ی تازه به روسیه صادر خواهد شد که این امر گامی مؤثر در راستای گسترش بازار جهانی محصولات زراعتی کشور به‌شمار می‌رود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها