آغاز سروی زمین‌های للمی زراعتی در ولسوالی سرخ‌پارسا پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۰:۴۴
آغاز سروی زمین‌های للمی زراعتی در ولسوالی سرخ‌پارسا پروان

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولایت پروان، روند سروی زمین‌های للمی زراعتی در ولسوالی سرخ‌پارسا از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان آغاز شده است. این روند بر اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رییس زراعت، آبیاری و مالداری پروان،  توسط هیأتی مشترک از آمریت تنظیم منابع طبیعی، آمریت مرکز آموزشی و تحقیقات زراعتی و مدیریت مالی و اداری عملی گردیده است.
هدف این سروی، بررسی زمین‌های للمی به‌منظور امکان‌سنجی تبدیل آن‌ها به زمین‌های آبی از طریق استفاده از روش‌های نوین آبیاری عنوان شده است.
تا کنون هفت هکتار زمین سروی شده و مسئولان می‌گویند این روند به‌گونه منظم و دوام‌دار ادامه خواهد یافت تا تمامی زمین‌های للمی ولسوالی سرخ‌پارسا تحت پوشش سروی قرار گیرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها