آغاز روند توزیع وسایل باغچه خانگی برای ۴ هزار ۱۱۸ خانم در ولايت بغلان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۳۰ - ۱۰:۳۵
آغاز روند توزیع وسایل باغچه خانگی برای ۴ هزار ۱۱۸ خانم در ولايت بغلان 

روند توزیع وسایل مورد نیاز ساخت باغچه خانگی برای چهار هزار ۱۱۸ خانم در ولایت بغلان از سوی موسسه اکتید به حمایت مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در همکاری با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت آغاز شد.
این برنامه به هدف رشد اقتصادی فامیل‌های بی بضاعت و تقویت بخشیدن بنیه مالی فامیل های کم زمین بوده که در هشت ولسوالی (برکه، خوست، فرنگ، گذرگاه نور، خنجان، بنو، ده صلاح و پلحصار ) این ولایت تطبیق می گردد و  برای تعداد چهار هزار ۱۱۸ فامیل‌های نیازمند که قبلآ به همکاری کارمندان اداره زراعت و موسسه اکتید سروی و شناسایی گردیده بود به هر فامیل چهار قلم وسایل زراعتی از قبیل (آبپاش دستی، بیلچه، کتمن، داس) را توزیع مینماید.
این برنامه با حضور داشت قاری عبدالحمید خطاب مدیر خدمات زراعتی، روئسا شوراها، موسفیدان و نماینده دفتر اکتید برای 500 فامیل نیازمند قریجات تحت پوشش از ولسوالی بنو این ولایت آغاز و در روزهای آینده در ولسوالیهای باقی مانده این ولایت نیز توزیع خواهند گردید.
در آغاز برنامه قاری عبدالحمید خطاب مدیر خدمات زراعتی برای تمام مستفید شونده ها و اشتراک کننده گان برنامه در رابطه به اهمیت وسایل متذکره و طرز استفاده آن صحبت نموده و نیز از همکاری‌های همیشه گی دفتر اکتید به مردم زراعت پیشه ولسوالی متذکره قدردانی یاد نمودند.
در اخیـر فامیل های دهاقین از این کمک ها ابراز خرسندی نموده و بر تداوم همچنین کمک ها تاکید نمودند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها