آغاز روند توزیع خوراکه‌های متراکم حیوانی و کمک‌های نقدی برای ۱۷۶ مالدار در لغمان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۴۸
لغمان کې ۱۷۶ مالدارانو ته د څارویو متراکم خوراکي توکو او نغدي مرستو وېش لړۍ پیل شو

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۹ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، با حمایت مالی مؤسسه همکار «نه انلوس»، روند توزیع خوراکه‌های متراکم حیوانی و کمک‌های نقدی برای ۱۷۶ خانواده مالدار در شهر مهترلام آغاز شد.
این روند به هدایت مولوی سلیمان ایمن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، با حضور داکتر جوادالله علیزاده آمر مالداری و صحت حیوانی و داکتر ستار رحیمی نماینده ولایتی مؤسسه یادشده، با سپردن کمک‌ها به شماری از خانواده‌های مستحق، رسماً افتتاح گردید.
داکتر جوادالله علیزاده آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت لغمان گفت: «این کمک‌ها برای ۱۷۶ خانواده در شهر مهترلام در نظر گرفته شده است که به هر خانواده ۱۰۰ کیلوگرام کنجاره و ۷۰۰ افغانی پول نقد توزیع می‌گردد.»
وی افزود که هدف این برنامه، حمایت از مالداران نیازمند، تقویت وضعیت اقتصادی آنان و توسعه سکتور مالداری می‌باشد. او همچنان از همکاری مؤسسه یادشده قدردانی نموده و ابراز امیدواری کرد که این‌گونه کمک‌ها ادامه یافته و گسترش یابد.
قابل ذکر است که این کمک‌های خوراکی و نقدی به خانواده‌هایی توزیع شده است که چند ماه پیش نیز برای آنان گاوهای شیری توزیع گردیده بود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۷
Background image

کار نصب سیستم آبیاری قطره‌ای با هدف صرفه‌جویی و استفاده مؤثر از آب در ننگرهار آغاز شد

۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مراسم افتتاح کار نصب سیستم آبیاری قطره‌ای در کلکسیون ملی باغداری مرکز تحقیقات ننگرهار از سوی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت کندز را بررسی کرد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و وضعیت عواید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

در بلخ یک مرکز جمع‌آوری شیر ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه «دی‌سی‌ای» و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، یک مرکز جمع. . .

BACK TO NEWS