آغاز روند استملاک زمین برای پروژه ۱۰۰ میگاوات برق آفتابی در بگرام پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۱:۱۹
آغاز روند استملاک زمین برای پروژه ۱۰۰ میگاوات برق آفتابی در بگرام پروان

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان خبر می‌دهد که روند ابتدایی استملاک زمین برای تطبیق پروژه بزرگ تولید برق آفتابی به ظرفیت ۱۰۰ میگاوات در ساحه باریکاب ولسوالی بگرام رسماً آغاز شد.
این اقدام پس از برگزاری جلسه‌ای در دفتر مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت پروان، با حضور هیئت مشترک از نمایندگان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، وزارت انرژی و آب و شرکت عزیزی انرژی صورت گرفت. هدف این نشست، بررسی مراحل ابتدایی پروسه استملاک زمین و شریک‌سازی نظریات تخنیکی و اجرایی در رابطه به آغاز رسمی کار بود.
به دنبال جلسه اداری، رئیس زراعت ولایت پروان در رأس یک هیئت تخنیکی با نمایندگان ریاست  اراضی و انجنیر نعمت‌الله اسدی، مدیر عمومی پروژه برق آفتابی شرکت عزیزی، به ساحه باریکاب در ولسوالی بگرام سفر کرد. در نتیجه این سفر، ۱۰۰ هکتار زمین مربوط به پروژه تثبیت و به‌گونه واضح مشخص گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۹:۱۳
Background image

هیئت تخنیکی وزارت زراعت از روند تطبیق پروژه‌های این وزارت در کابل نظارت کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت تیم تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی محمد عیسی «کارگر»، رئیس زیربناهای زراعتی، از روند تطبیق پروژه‌های این وزارت در مربوطات ولایت کابل نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۴
Background image

برای ۳۴ دهقان در ولسوالی نهرشاهی بلخ پیاز زعفران توزیع شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست‌به‌دست»، برای ۳۴ تن از دهقانان قریه سیاه‌گرد ولسوالی نهرشاهی، ۶ هزار و ۳۸۰ کیلوگرام پیاز زعفران توزیع کرد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۳
Background image

فعالیت‌های مؤسسه ریشه جهانی برای زندگی در بدخشان نظارت و ارزیابی شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، از فعالیت‌ها و دستاوردهای مؤسسه ریشه جهانی برای زندگی (Global Roots)  در بخش تطبیق پروژه «باغچه خانگی» نظارت و. . .

BACK TO NEWS