آغاز توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای خانواده‌های مهاجر در هرات

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۱:۱۴
آغاز توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای خانواده‌های مهاجر در هرات

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

بر بنیاد فرمان عالیقدر امیر المومین حفظه الله، روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای خانواده‌های مهاجر تازه‌برگشته در ولایت هرات از سوی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسوولان محلی و شماری از مهاجرین بازگشته به گونه رسمی آغاز شد.

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان آغاز این روند گفت که این برنامه بخشی از اقدامات منظم و هدفمند حکومت برای حمایت از مهاجرین عودت‌کننده می‌باشد و بیانگر اراده جدی امارت اسلامی افغانستان و رهبری آن برای رسیدگی به مشکلات فوری و اساسی مهاجران است. وی افزود که رهبری امارت اسلامی با درک وضعیت دشوار خانواده‌های برگشته، دستور داده است تا کمک‌های غذایی و نقدی به‌گونه شفاف و عادلانه در اختیار مستحقان قرار گیرد تا آنان بتوانند در شرایط کنونی زندگی خود را دوباره سامان دهند.

وزیر زراعت همچنان تأکید کرد که توزیع این کمک‌ها محدود به یک ولایت نبوده، بلکه در سراسر کشور جریان دارد و هم‌اکنون در ۱۲ ولایت به‌صورت هم‌زمان عملی می‌گردد

در همین حال، شیخ مولانا اسلام‌جار والی هرات با اشاره به همبستگی مردم این ولایت گفت که باشندگان هرات با روحیه برادری از مهاجرین استقبال نموده و شماری از آنان با وسایط شخصی در انتقال خانواده‌ها همکاری کرده‌اند و برخی خانواده‌ها نیز بخشی از منازل‌شان را به‌گونه داوطلبانه در اختیار مهاجرین قرار داده‌اند. وی افزود که بر اساس فرمان رهبری امارت اسلامی، کار احداث شهرک‌های رهایشی برای اسکان دایمی مهاجرین در سراسر کشور آغاز شده و در شرایط سرد زمستان، روند توزیع گندم و پول نقد برای خانواده‌های مستحق به‌گونه منظم جریان دارد.

از سوی دیگر، مفتی کفایت‌الله حقانی مستوفی ولایت هرات گفت که به هر خانواده مهاجر پنج هزار افغانی پول نقد و ۲۵۰ کیلوگرام گندم توزیع می‌شود. به گفته وی، مجموع کمک‌های نقدی به شش میلیون افغانی می‌رسد و روند توزیع تحت نظارت هیئت‌های موظف و با شفافیت کامل انجام می‌شود تا کمک‌ها به مستحقان واقعی برسد.

شماری از مهاجرین برگشتی نیز با ابراز قدردانی از این اقدام، گفتند که این کمک‌ها در بهبود وضعیت معیشتی‌شان نقش مهمی دارد و بخشی از مشکلات فوری آنان را کاهش می‌دهد.

بر اساس برنامه، روند توزیع این کمک‌ها طی سه روز برای خانواده‌های مهاجر در ولایت هرات ادامه خواهد یافت.

این کمک‌ها در چارچوب برنامه‌های حمایتی امارت اسلامی و به هدف رسیدگی به نیازهای فوری مهاجرین توزیع می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها