آغاز توزیع گندم بذری و کودهای کمیاوی در ولسوالی کشم ولایت بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۵ - ۱۳:۴۲
آغاز توزیع گندم بذری و کودهای کمیاوی در ولسوالی کشم ولایت بدخشان

۲۵ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان طی سفر کاری همراه با آمر امور زراعتی این ریاست به ولسوالی کشم؛ برنامه توزیع گندم بذری و کودهای کمیاوی را افتتاح نمود.
رئیس زراعت بدخشان در صحبت‌هایش در مجلس افتتاح این فعالیت نقش تخم‌های اصلاح شده بذری را درسطح افزایش حاصلات دهقان و کاهش خساره امراض نباتی به خصوص امراض سرخی و سیاه قاق با اهمیت عنوان نمود.  همچنان دهقانان را مستحق این کمک‌ها دانست و تاکید کرد که از آن استفاده بهتر صورت گیرد.
در این برنامه چند تن به نماینده گی از دهقانان صحبت نموده و از همکاری و توجه ریاست زراعت در قسمت همکاری و هماهنگی شان با موسسات همکار دربخش تهیه تخم بذری، کودهای کمیاوی وسایر برنامه‌های زراعتی  اظهار سپاس وامتنان نمود.
قرار است در این برنامه مقدار ۳۰۷.۵ تن گندم بذری وکودهای کیمیاوی برای ۲۰۵۰ نفر دهقان درسطح قریه جات آبی کار این ولسوالی توزیع گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS