آغاز توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۱۹ هزار  دهقان در ولایت فاریاب

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۳ - ۱۲:۳۰
آغاز توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۱۹ هزار  دهقان در ولایت فاریاب

۱۳عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
کمپاین توزیع گندم اصلاح‌شده بذری و کود کیمیاوی با حمایت سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد و تطبیق موسسه کمیته ناروی برای افغانستان در سطح ولایت فاریاب آغاز شد.
 در این برنامه، ۹۵۰ متریک تن گندم بذری، ۹۵۰ متریک تن کود کیمیاوی یوریا و ۹۵۰ متریک تن کود دی‌ای‌پی میان ۱۹هزار  دهقان در هفده ولسوالی ولایت فاریاب توزیع می‌شود. این اقدام با هدف جایگزینی معیشت برای مواد مخدر، تقویت اقتصادی دهقانان، افزایش حاصل‌دهی زمین و تضمین مصونیت غذایی انجام می‌شود.
همچنین، دفتر داکار ۵ متریک تن گندم بذری اصلاح‌شده و ۲.۵ متریک تن کود کیمیاوی دی‌ای‌پی را برای ۱۰۰ دهقان للمی‌کار در هشت واحد اداری توزیع کرده است.
موسسه ورلد ویژن نیز برنامه دارد که در کمپاین بهاری سال آینده ۴۵۰ دهقان للمی‌کار را در سه واحد اداری تحت پوشش قرار دهد.
مولوی جان مراد وقار، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب، از اجرای این برنامه به هدف بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان و تقویت تولیدات زراعتی در سال جاری  خبر داد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها