آغاز توزیع خوراکه حیوانی برای یک هزار مالدار در ولایت لوگر

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۱:۴۴
آغاز توزیع خوراکه حیوانی برای یک هزار مالدار در ولایت لوگر

 ۱۸ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
روند توزیع مواد خوراکه متراکم حیوانی برای مالداران در ولایت لوگر توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت به همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان از ولسوالی خوشی آغاز گردید.
این برنامه توسط داکتر خانشرین خسروی آمر مالداری و صحت حیوانی، مولوی محمد ولی حشام مدیر ترویج ولسوالی خوشی و مسولان موسسه نسل‌های آینده افغانستان آغاز گردید. 
در چارچوب این برنامه برای هریک از یک هزار  نفر مالدار مقدار ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه متراکم حیوانی توزیع می‌گردد.
 هدف از توزیع مواد خوراکه متذکره حمایت و تشویق مالداران به پرورش حیوانات، افزایش سطح محصول و تغذیه صحی و ‌با کیفیت می‌باشد .

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها