آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی یمگان ولایت بدخشان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۹:۵۳
آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی یمگان ولایت بدخشان

روند توزیع تخم اصلاح شده گندم و کود کیمیاوی با اشتراک مدیر خدمات زراعتی، نماینده مقام ولسوالی و کارمند اجتماعی کمیته ناروی در ولسوالی یمگان آغاز گردید.
در این مراسم، نماینده ریاست زراعت بر اهمیت تخم‌های اصلاح شده و کود کیمیاوی تأکید کرده و نقش این کمک‌ها را در بهبود معیشت و جایگزینی کشت کوکنار در آن ولسوالی مهم عنوان نمود.
همچنین، از دهقانان خواسته شد تا از مواد توزیع‌شده به شکل معقول استفاده کرده و آن‌ها را در زمان مناسب در مزارع خویش کشت نمایند.
قابل ذکر است که این بسته‌های کمکی برای ۷۵۰ نفر از دهقانان در آن ولسوالی در نظر گرفته شده است و شامل ۳۷.۵ متریک تن کود سیاه (دی ای پی)، ۳۷.۵ متریک تن کود سفید (یوریا) و ۳۷.۵ متریک تن تخم اصلاح شده گندم می‌باشد که توسط کمیته ناروی با هماهنگی این ریاست توزیع می‌گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها