آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۹ - ۱۳:۴۳
آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان

۹ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای ۱ هزار ۵۰۰ نفر دهقان  در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان با حضور مولوی امان الله حسن رئیس زراعت آن ولایت و مسول بخش زراعت کمیته ناروی در ولسوالی بهارک آغاز گردید.
 در این مراسم رئیس زراعت روی اهمیت تخم‌های بذری گندم صحبت نمود و نقش این تخم‌‌ها را در افزایش حاصلات، کاهش خساره آفات و امراض، بلند رفتن سطح اقتصاد دهقانان و کاهش کشت مواد مخدر با اهمیت عنوان نمود.
این کمک‌ها به اساس بسته زراعتی تخم بذری گندم، کود سفید و سیاه و به مقدارمجموعی ۳ هزار ۷۲۵ متریک تن از سوی سازمان خوراکه و زراعت ملل‌ متحد برای ۲۴ هزار ۸۳۹ نفر دهقان ولایت بدخشان در نظر گرفته شده است تا توزیع گردد.
این تخم‌های بذری اصلاح شده گندم در همکاری موسسه ناروی تدارک شده و برای دهقانان ۲۶ ولسوالی بدخشان توزیع می‌گردد. 
روند توزیع آن امروز در سطح دو ولسوالی آغاز گردید و قراراست همزمان با فرارسیدن فصل کشت، در سایر ولسوالی‌های دیگر نیز شروع گردد، تا دهقانان بتوانند در زمان مناسب آنرا کشت نمایند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۶
Background image

چهار تن از روسای وزارت زراعت در بست‌های جدید تعیین شدند

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

چهار تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های قبلی تبدیل و در مسئولیت‌های جدید تعیین و معرفی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۲
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در هفتمین مجمع عمومی سازمان اسلامی مصونیت غذایی


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به نمایندگی از افغانستان در نشست دو روزه مقام‌های ارشد هفتمین مجمع عمومی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی حصه اول پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کود کیمیاوی سفید و سیاه و وسایل باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در. . .

بازگشت به خبرها