آغاز تطبیق پروژه تمدیدی مؤسسه ستاره درخشان در مرکز شهر فیض‌آباد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۳۷
آغاز تطبیق پروژه تمدیدی مؤسسه ستاره درخشان در مرکز شهر فیض‌آباد

۱۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه تمدیدی مؤسسه آموزشی ستاره درخشان در مرکز شهر فیض‌آباد معرفی و روند تطبیق آن رسماً آغاز شد. این پروژه که از سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۶ میلادی ادامه می‌یابد، طی یک برنامه رسمی با حضور مسئولان ادارات مربوطه برگزار گردید.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، این پروژه تحت عنوان «پروگرام توانمندسازی خانواده‌ها» با هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند و ایجاد فرصت‌های کاری پایدار تطبیق می‌شود. در مرحله نخست، حمایت از مراکز موجود پروسس لبنیات ادامه یافته و همچنان چند مرکز جدید پروسس لبنیات با هماهنگی ریاست زراعت ایجاد می‌گردد.
همچنان، بخشی از این پروژه به توزیع وسایل و آموزش کِشت سمارق اختصاص یافته است که در قریه‌جات مربوطه تطبیق می‌شود و شامل فراهم‌سازی بسته‌های لازم و آموزش‌های عملی می‌باشد.
هدف کلی این پروژه، ارتقای سطح اقتصادی خانواده‌ها، ایجاد زمینه اشتغال و کمک به پایداری اقتصاد خانوارها عنوان شده است.
این پروژه از سوی انستیتیوت آسیای مرکزی تمویل و توسط مؤسسه ستاره درخشان تطبیق می‌گردد و تطبیق آن با همکاری نهادهای ذیربط محلی صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها