آغاز تطبیق برنامه قارچ‌کش ترایکو درما در نیمروز

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۴ - ۱۳:۱۷
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز برنامه تطبیق قارچ‌کش ترایکو درما را در مکتب مزرعه دهقانی ولسوالی‌های خاشرود و دلارام آغاز کرد. 

۲۴ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز برنامه تطبیق قارچ‌کش ترایکو درما را در مکتب مزرعه دهقانی ولسوالی‌های خاشرود و دلارام آغاز کرد. 
این برنامه توسط شاکر عمرزاده، نماینده ریاست حفاظت نباتات و قرنطین، با همکاری بخش حفاظت نباتات ریاست زراعت نیمروز عملی شد.
قارچ‌کش ترایکو درما که در لابراتوار ریاست حفاظت نباتات و قرنطین تهیه شده، با هدف کنترل و کاهش بیماری‌های نباتی در ولایت نیمروز و سایر ولایات تطبیق می‌شود. این اقدام به بهبود تولیدات زراعتی و حمایت از دهقانان در مقابله با آفات زراعتی کمک خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS