آغاز برنامه توزیع بسته خوراکه حیوانی  برای دو هزار مالدار ولایت کاپیسا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۳ - ۱۰:۵۸
آغاز برنامه توزیع بسته خوراکه حیوانی  برای دو هزار مالدار ولایت کاپیسا

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا در همکاری کمیته ناروی برای افغانستان  برای دو هزار مالداری در ولسوالی‌های حصه دوم کوهستان، کوهبند و مرکز کاپیسا توزیع مواد خوراکه حیوانی را عملا آغاز کرد.
 این برنامه در حضور داشت مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، مسولان ولسوالی حصه دوم کوهستان، داکتر عبدالخلیل رحمانی آمرخدمات مالداری وصحت حیوانی، فضل الرحمن رحمانی مدیر عمومی ترویج مالداری، نجیب الله خان مدیر عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی حصه دوم کوهستان و کارمندان کمیته ناروی برای افغانستان در ولسوالی های حصه دوم کوهبند عملا آغاز گردید 
قابل ذکر است مواد خوراکی حیوانی که توزیع آن آغاز گردید از برنامه حالت اضطرار برای هر مالدار ۲۰۰ کیلو گرام مواد خوراکی حیوانی  (کنجاره ) و ادویه ضد پرازیت مواشی  شامل  است .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۵:۱۲
Background image

برگزاری جلسه پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور بررسی و تنظیم پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات کشور، در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۴:۳۰
Background image

دیدار فنی از ساحات زراعتی قریه قلعه نورخان ولایت پروان

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان فنی و مسلکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از باغ‌ها و زمین‌های زراعتی قریه قلعه نورخان ساحه خلازیی دیدار نمودند. این برنامه به اساس هدایت رهبری. . .

BACK TO NEWS