آغاز برنامه آموزشی و کمپاین کنترول کنه‌های نباتی برای دهاقین و باغداران ولایت غور 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۲ - ۱۴:۵۳
آغاز برنامه آموزشی و کمپاین کنترول کنه‌های نباتی برای دهاقین و باغداران ولایت غور 

۲ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برنامه آموزشی و کمپاین کنترول کنه‌های نباتی را جهت ظرفیت سازی دهاقین و باغداران برای جلوگیری از شیوع امراض و آفات در مرکز این ولایت راه اندازی نموده اند.
مسئولین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور می‌گویند همه روزه راهنمایی های فنی و مسلکی به منظور جلوگیری از شیوع امراض و آفات کنه‌های نباتی و آموزش روش‌های وقایوی و تطبیق محلول یوریا اسپری بالای درختان مثمر برای دهاقین و باغداران بطور تیوری و عملی آموزش داده می‌شود و این پروگرام برای دهاقین و باغداران، در چندین قریه مربوط فیروزکوه عملا جریان دارد.
این در حال است که اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور جهت  بهبود زراعت و باغداری در این ولایت برای دهاقین و باغداران برنامه های آموزشی  و راهنمای های مفید و موثر را  قبلا نیز انجام داده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها