آغاز برنامه آموزشی لایم سلفر برای باغداران در ولایت پنجشیر

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۱:۸
آغاز برنامه آموزشی لایم سلفر برای باغداران در ولایت پنجشیر

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی طرز تهیه و استفاده عملی و نظری لایم سلفر برای باغداران قریه‌های ولسوالی شتل ولایت پنجشیر از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر آغاز گردید.
در این برنامه، برای ده‌ها تن از باغداران توسط کارمندان بخش حفاظت نباتات و سایر مسئولان تخنیکی، آموزش‌های فنی و عملی در مورد چگونگی تهیه و استفاده لایم سلفر ارائه شد.
مسئولان هدف از راه‌اندازی این برنامه را ارتقای ظرفیت باغداران، وقایه و کنترول امراض و آفات نباتی و همچنان افزایش کمیت و کیفیت میوه‌جات عنوان می‌کنند.
باغداران اشتراک‌کننده با ابراز خرسندی از برگزاری این برنامه، آن را در بهبود فعالیت‌های باغداری مؤثر دانسته و خواهان تداوم چنین برنامه‌های آموزشی شدند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها