آغاز آموزش و رهنمایی برای دهقانان و باغداران در ولسوالی دولتیار ولایت غور

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۶ - ۱۵:۲۴
آغاز آموزش و رهنمایی برای دهقانان و باغداران در ولسوالی دولتیار ولایت غور

۲۶ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
تیم فنی و مسلکی اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به همراه هیئت موظف از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، پروگرام عملی تطبیق مواد بیولوژیکی قارچ ترایکودرما را در ولسوالی دولتیار آغاز کرده‌اند. 
در این برنامه، ۳۰ تن از دهقانان و باغداران این ولسوالی تحت پوشش آموزش‌های عملی در زمینه مجادله علیه آفات و امراض نباتی قرار گرفته‌اند.
در این دوره آموزشی، روش‌های پیشگیری از آفات و امراض نباتی شامل استفاده از یوریا، روغن زمستانی، لایم سلفر و حفظ الصحه باغ به صورت عملی ارائه شد. این پروگرام به هدف افزایش تولیدات زراعتی و بهبود روش‌های کشاورزی در این منطقه طراحی شده است.
لازم به ذکر است که مواد بیولوژیکی قارچ ترایکودرما که برای کنترل آفات و امراض نباتی استفاده می‌شود، در لابراتوار بیولوژیکی ریاست حفاظت نباتات و قرنطین وزارت زراعت تهیه و به ولایات مختلف ارسال می‌شود. پس از این، قرار است این پروگرام در ولسوالی‌های لعل و سرجنگل نیز تطبیق گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها