«کوهستانات» سرپل سالانه بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ تن سیب تولید می‌کند

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۸ - ۱۳:۸
«کوهستانات» سرپل سالانه بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ تن سیب تولید می‌کند
 
۸ سنبله ۱۳۹۹
آمارهای تخمینی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل حکایت دارد که ولسوالی کوهستانات این ولایت، سالانه بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ تن سیب تولید می‌کند.
ریاست زراعت سرپل می‌گوید که به اساس سعی و تلاش دهاقین و باغداران این ولسوالی و مساعدت‌های ریاست زراعت آبیاری و مالداری و ارگان‌های همکار در بخش زراعت، حالا ۲۰۰ هکتار زمین در کوهستانات به باغ‌های اصلاح‌شده‌ی سیب و باغ‌های محلی سیب بدل شده است.
محمدسلیم رنجبر، رییس زراعت سرپل می‌گوید، «در سال‌های اخیر، ولسوالی کوهستانات همه ساله تقریباً یک‌هزار و ۸۴۸ تن سیب تولید می‌کند که باغداران از آن، عواید هنگفتی به دست می‌آورند.»
ولسوالی کوهستانات سرپل دارای حدود ۱۲ هزار و ۳۷۰ هکتار زمین آبی و نزدیک به ۸۲ هزار و ۱۷۱ هکتار زمین زراعتی للمی است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی کشنده بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان مستحق در ولسوالی کشنده ولایت بلخ، از سوی ریاست زراعت بلخ با همکاری دفتر WHH  و حمایت مالی سازمان خوراک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۵
Background image

ایجاد قطعه نمایشی گندم ورایتی وحدت ۱۵ در ولسوالی شولگره بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
یک قطعه نمایشی گندم از ورایتی وحدت ۱۵ به مساحت یک جریب زمین آبی، در قریه قدیم ولسوالی شولگره ولایت بلخ، ایجاد و کشت شد.
این قطعه نمایشی توسط کارمند غله‌جات و حبوبات. . .

BACK TO NEWS