درآمد ۲۰۰ هزار افغانیگی یک باغدار از یک جریب باغ گیلاس

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۳/۱۳ - ۱۲:۲۳
درآمد ۲۰۰ هزار افغانیگی یک باغدار از یک جریب باغ گیلاس
۱۳ جوزای ۱۳۹۹
یک باغدار در ولایت سمنگان، توانسته از یک جریب باغ گیلاس، ۲۰۰ هزار افغانی عاید به دست بیاورد.
محمدبشیر که باشنده اصلی قریه «جوی ژوندون» در مرکز ولایت سمنگان است، می‌گوید که درآمد امسالش با سال‌های قبل، قابل مقایسه نیست.
محمدبشیر در گذشته نیز به شکل سنتی در عرصه‌ی باغداری فعالیت می‌کرد، اما چهار سال قبل، زمانی که پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برایش یک جریب باغ گیلاس نوع گیلاس تاشکنتی ساخت، وضعیت اقتصادی او رو به تغییر گذاشت. امسال که باغ او به ثمر نشسته، می‌گوید، از محصولات باغش عاید غیرقابل پیش‌بینی به دست آورده است.
محمدبشیر می‌‌افزاید که او امسال از فروش محصولات یک جریب باغ گیلاس، ۲۰۰ هزار افغانی کسب کرده است و این درآمد، با عاید سال‌های قبلی‌اش قابل مقایسه نیست. به گفته‌ی او، امسال حاصلاتش چندین برابر افزایش داشته است.
این باغدار با ابراز قدردانی از پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، می‌گوید که افزون بر احداث یک جریب باغ، از کارمندان وزارت زراعت مهارت‌های فنی و تخنیکی لازم را نیز درباره چگونه‌گی باغداری آموخته است. او تاکید کرده که این آموزش‌ها و مشوره‌ها در افزایش محصولاتش اثرات مهم داشته است.
پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، تاکنون نزدیک به ۵۰۰ جریب باغ گیلاس در ولایت سمنگان ساخته است.
دیگر گیلاس‌پروران نیز از افزایش محصولات باغ‌های‌شان ابراز خرسندی می‌کنند. بادام و گیلاس ولایت سمنگان، شهرت خوبی در سطح کشور دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۳۰
Background image

د خوست دکرنې رییس د اړیکو دفتر ولایتي مسوول سره وکتل

۲۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوي شیرمحمد ذبیح په دې ولایت کې د اړیکو دفتر«ټي‌ال‌او» ولایتي مسوول محمد علي ځدراڼ سره په ناسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

د کندز دکرنې رییس د افغانستان د ټولنیزپیاوړتیا مؤسسې مسوول سره وکتل

۲۰ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۲ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندز ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ رییس مولوي نیاز محمد عابد دخپل کار په دفتر کې د افغانستان د ټولنیز پیاوړتیا مؤسسې د کندز ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۵۱
Background image

در ارزگان برای ۲۵۰ دهقان سیستم عصری آبیاری قطره‌ای فعال شد تا در صرفه‌جویی آب و افزایش حاصلات باغ‌ها کمک کند

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز ترینکوت و ولسوالی خاص ارزگان ولایت ارزگان، به منظور عصری‌سازی زراعت و صرفه‌جویی در مصرف آب، سیستم عصری آبیاری قطره‌ای در باغ‌های ۲۵۰. . .

بازگشت