رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت معرفی شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳ - ۱۳:۵۷
د کرنې وزارت د طبیعي سرچینو عمومي رئیس معرفي شو

۳ سنبله ۱۴۰۱ ه‍.ش
بر اساس حکم رییس الوزرا امارت اسلامی، مولوی عبد الاحد خلیل به حیث رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تعیین و به کارمندان آن ریاست معرفی شد.
قبل از این مولوی عبدالاحد خلیل به حیث رییس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ایفای وظیفه می‌نمود و فعالیت‌های گسترده در امارت اسلامی در بخش نظامی و ملکی انجام داده است.
پیش از این مولوی عالم گل جمیل  به حیث رییس عمومی منابع طبیعی این سمت را به پیش می‌برد و به اساس فرمان رییس الوزارت امارت اسلامی افغانستان به حیث معین مالی و اداری وزارت اقتصاد تعین گردید

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۴
Background image

افتتاح دو پروژه زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی در کندز و بغلان


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از افتتاح دو پروژه مهم در ولایت‌های کندز و بغلان خبر داد.
نخستین پروژه در ولسوالی امام صاحب ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم‌های گاوداری در ولایت هرات


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، در جریان سفر به ولایت هرات از فعالیت فارم‌های گاوداری این ولایت دیدن کرد.
 در این بازدید غلام محمد امیری،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۴
Background image

سفر مطالعاتی هیئت ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بلخ


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی متشکل از متخصصان اقتصادی و اجتماعی، انجنیر جیوتکنیک و متخصص حاصلخیزی خاک از ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر. . .

بازگشت به خبرها