سازمان جهانی غذا WFP در هماهنگی وزارت زراعت برای ۲۵۰ فامیل بی‌بضاعت کمک می‌کند

mail-admin
جمعه ۱۴۰۰/۶/۲۶ - ۱۰:۳۲
سازمان جهانی غذا WFP در هماهنگی وزارت زراعت برای ۲۵۰ فامیل بی‌بضاعت کمک می‌کند

۱۰/صفر/ ۱۴۴۳هـ.ق
۲۶/سنبله/۱۴۰۰ هـ.ش
سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ا.ا.ا الحاج مولوی عبدالرحمن راشد امروز با شماری از نمایندگان سازمان جهانی عذا WFP دیدار نمود.
در این نشست نمایندگاه سازمان جهانی غذا WFP  برنامه‌های آینده شان را برای سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ا.ا.ا مولوی عبدالرحمن راشد  توضیح دادند.
و همچنان در این نشست تعهد نمودند که در برخی از ولسوالی‌های ولایت‌های پروان و کاپیسا برای ۲۵۰ فامیل بی‌بضاعت که خانواده‌های زراعت پیشه و نیازمند را شامل می‌شود تخم‌های اصلاح شده، بز شیری و مرغ‌های تخمی توزیع می‌نمایند.
نماینده گان متذکره در کنار تعهد همکاری‌های بیشتر خواهان همکاری رهبری‌ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در این بخش شدند.
در همین حال  سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در این دیدار در کنار تشکری از نماینده گان سازمان جهانی‌ غدا برای شان اطمینان همکاری در همه بخش‌های را داده و افزود ما به شمول WFP  به همه نهادهای خیریه در کنار ایجاد سهولت‌های کاری اطمینان امنیت کامل را می‌دهیم.
سرپرست وزارت زراعت گفت که کمک‌های متذکره باید به گونه شفاف برای خانواده‌های مستحق توزیع شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۱:۳۳
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر افزایش سرمایه‌گذاری در سکتور مرغ‌داری

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، هم‌زمان با مسدود شدن گذرگاه‌های مرزی پاکستان، از اتحادیه مرغ‌داران خواست تا در سکتور مرغ‌داری سرمایه‌گذاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۹:۳۷
Background image

آماده‌سازی پنج جریب زمین برای احداث قوریه‌جات نهال در بغلان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان پنج جریب زمین را در ساحه باغ اختر بغلان صنعتی برای احداث قوریه‌جات نهال‌های مثمر، غیرمثمر و بوته‌های زینتی آماده کرده است.
این کار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۱۱
Background image

افتتاح کانال آب زراعتی در ولسوالی خاش بدخشان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کانال آبیاری زراعتی قریه ده‌پاره ولسوالی خاش بدخشان با حضور مسئولان محلی، نمایندگان ریاست زراعت و تیم تخنیکی موسسه افغان اید افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
این. . .

بازگشت به خبرها