تدویر جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۱:۳۵
تدویر جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۱۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار تحت ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده مقام ولایت، نمایندگان ریاست‌های محیط زیست و اقتصاد، آمریت‌های تخنیکی ذیربط و نمایندگان مؤسسات همکار، در سالون جلسات این ریاست برگزار شد.
در این جلسه، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار ضمن قدردانی از همکاری و هماهنگی اعضای سکتور زراعت و انکشاف دهات در تطبیق پروژه‌های زراعتی و پیگیری فیصله‌های جلسات قبلی، تأکید کرد که در اجرای پروژه‌ها، نهادهای دهقانی به‌ویژه کوپراتیف‌ها و اتحادیه‌های زراعتی در اولویت قرار داده شوند و به چالش‌های ساحوی و اجتماعی دهقانان رسیدگی مؤثر صورت گیرد.
همچنان متخصصین این ریاست و مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها پیرامون هماهنگی در تطبیق تفاهم‌نامه‌های پروژه‌های زراعتی و شریک‌سازی پلان‌های تطبیقی سال ۲۰۲۶ مؤسسات بحث نموده و از مؤسسات همکار خواستند تا پلان‌های خویش را در زمان تعیین‌شده با این ریاست شریک سازند.
در ادامه، نماینده آمریت منابع طبیعی بر ایجاد و تقویت انجمن‌های جنگلداری در سطح ولسوالی‌ها تأکید کرده و از مؤسسات همکار خواست تا مطابق طرزالعمل نافذه، در زمینه تأسیس و ثبت انجمن‌های جنگلداری هماهنگی لازم را انجام دهند تا این نهادها بتوانند در حفاظت و مدیریت پایدار جنگلات نقش مؤثر ایفا نمایند.
همچنین نماینده موسسه خدمات اجتماعی برادران افغان طی یک پریزنتیشن، فعالیت‌های یک پروژه زراعتی تطبیق‌شده در ولسوالی بنگی این ولایت را معرفی کرد که پیرامون دستاوردهای آن در بخش انتقال تکنالوژی‌های نوین زراعتی و فراهم‌سازی زمینه اشتغال، بحث صورت گرفت.
در بخش پایانی، نمایندگان آمریت‌های مربوط، مقام ولایت، ریاست محیط زیست و شماری از مؤسسات همکار دیدگاه‌ها و پیشنهادات خویش را مطرح نمودند. جلسه پس از جمع‌بندی مباحث و فیصله‌ها از سوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با دعای خیر پایان یافت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۱۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول بخش مصونیت غذایی و معیشت دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان با عبدالمالک صافی مسئول بخش معیشت و مصونیت غذایی دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان دیدار کرده و روی موضوعات مهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۴۶
Background image

توزیع تجهیزات به کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال ولایت بلخ

ه رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه توزیع تجهیزات برای کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال برگزار شد. 
در این برنامه، چهار کلینیک صحت حیوانی واجد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها