برگزاری جلسه برای تشخیص و تثبیت آنتن‌های مخابراتی 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۹:۲۴
برگزاری جلسه برای تشخیص و تثبیت آنتن‌های مخابراتی 

جلسه‌ای به ریاست ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور نمایندگانی از وزارت مخابرات، اداره تنظیم خدمات مخابراتی (اترا)، وزارت مالیه و وزارت زراعت برگزار شد تا وضعیت آنتن‌های مخابراتی دولتی در مرکز و ولایات تشخیص، تثبیت و برای آن‌ها قرارداد تنظیم شود.
براساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله، آنتن‌های مخابراتی شبکه‌های مختلف که در ملکیت امارت قرار دارند، باید شناسایی و وضعیت بدهی‌های آن‌ها مشخص گردد. طبق معلومات وزارت زراعت، تا کنون حدود ۸۳۸ آنتن تشخیص و قرارداد شده و مالکیت ۶۷۴ آنتن دیگر هنوز تعیین نشده است.
به گفته مسوولان وزارت زراعت سالانه حدود ۲۲۳ میلیون افغانی از این آنتن‌ها درآمد به دست می‌آید، اما برخی شبکه‌های مخابراتی مانند افغان بیسیم، ام.تی.ان، افغان تیلکام و سلام هنوز بدهی‌های خود را پرداخت نکرده‌اند. در همین حال، شرکت‌های روشن و اتصالات بدهی ندارند.
هدف از این نشست، تسریع روند شناسایی و عقد قرارداد آنتن‌های مخابراتی و پیگیری پرداخت بدهی‌های باقی‌مانده اعلام شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها