معین آبیاری و منابع طبیعی با یک سرمایه گذار کشور چین دیدار کرد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۶ - ۹:۵۰
معین آبیاری و منابع طبیعی با یک سرمایه گذار کشور چین دیدار کرد 

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با جوگواجین شی یه ووفن یک‌تن از سرمایه گذار کشور چین دیدار کرد.
در این دیدار سرمایه گذار چین یک‌صد جریب زمین زراعتی به‌منظور ایجاد کشت‌‎زار علوفه که برای مالداری، ماهی پروری و مرغداری از آن استفاده می‌شود خواسته است.
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از اقدام این سرمایه گذار استقبال کرده و وعده همکاری در این زمینه نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر ارتباط پروژه 

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در دیداری با مسئولین دفتر ارتباط (پروژه TLO)، برنامه‌ها و پروژه‌های احیای منابع طبیعی در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۲۹
Background image

نشست مشورتی رهبری وزارت زراعت با هیئت چینایی درباره اعمار سه باب سردخانه

۱۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشورتی به هدف هماهنگی بیشتر برای اعمار سه باب سردخانه در ولایات مختلف کشور، امروز تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

BACK TO NEWS