۲۰۰ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و کود به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۹:۳۰
۲۰۰ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و کود به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود

۱۸ عقرب ۱۳۹۹
روند توزیع ۲۰۰ متریک تن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و کود کیمیایی به یک‌هزار دهقان در ولایت سمنگان آغاز شده است.
محمدرحمن ارغندیوال رییس زراعت، مالداری و آبیاری ولایت سمنگان، می‌گوید که ۵۰ متریک تن تخم اصلاح‌شده گندم، ۵۰ متریک‌ تن کود کیمیایی سیاه و ۱۰۰ متریک تن کود کیمیایی سفید، به صورت سب‌سایدی به دهقانان توزیع می‌شود.  تنها ۴۰ درصد هزینه‌ی این تخم‌های اصلاح‌شده توسط دهقانان و ۶۰ درصد دیگر توسط وزارت زراعت پرداخت می‌شود.
رییس زراعت سمنگان افزود که هدف از توزیع تخم‌های اصلاح‌شده زمینه‌سازی برای افزایش حاصلات  گندم است.
او گفت «این تخم‌های اصلاح‌شده بر اساس تجربه در سال‌های گذشته در خود کشور تولید و تکثیر گردیده که به خاک و‌ هوای کشور مطابقت داشته و نسبت به دیگر تخم‌های گندم حاصل بیش‌تر می‌دهد.»

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

بازدید و نظارت از شماری از  پروژه‌های آبیاری  در بخش زراعت در ولایت بدخشان 

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، روند بازدید و نظارت از پروژه‌های آبیاری موسسه شلتر فار لایف در این ولایت را انجام دادند. این بازدید به‌منظور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۱۸
Background image

در پکتیا وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ باغدار توزیع شد

۲۰ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
از سوی مؤسسه همکار اکشن‌اید وابسته به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، در ولسوالی سیدکرم این ولایت، وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ تن از. . .

بازگشت به خبرها