محصولات گل‌خانه‌های ننگرهار به بازار عرضه شد

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۲/۱۷ - ۹:۵
محصولات گل‌خانه‌های ننگرهار به بازار عرضه شد


۱۷ ثور ۱۳۹۹
حاصلات فصل اول محصولات گل‌خانه‌هایی که توسط یکی از پروژه‌های وزارت زراعت در ننگرهار ساخته شده بود، به بازار عرضه شد.
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت در ولایت ننگرهار ۱۸۰ گل‌خانه‌ی تجارتی بزرگ برای دهقانان علاقه‌مند و ۲۳۰ گل‌خانه‌ی کوچک برای زنان ساخته است.
این گل‌خانه‌ها در ولسوالی‌های اچین، کوت، رودات، خوگیانی، چپرهار و شیرزاد و برای ۴۱۰ تن ساخته شده است. مالکان گل‌خانه‌ها سالانه سه فصل از آن‌ها حاصل برمی‌دارند.
در همین حال، کار ساخت ۲۹۰ گل‌خانه‌ی تجارتی و ۲۳۰ گل‌خانه‌ی کوچک در این ولسوالی‌ها به زودی برای علاقه‌مندان تکمیل می‌شود.
هدف از ساخت این گل‌خانه‌ها دریافت حاصل بهتر از زمین کم‌تر، بلند بردن سطح تولید و درآمد دهقانان و جلوگیری از کشت کوکنار است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۴
Background image

افتتاح دو پروژه زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی در کندز و بغلان


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از افتتاح دو پروژه مهم در ولایت‌های کندز و بغلان خبر داد.
نخستین پروژه در ولسوالی امام صاحب ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم‌های گاوداری در ولایت هرات


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، در جریان سفر به ولایت هرات از فعالیت فارم‌های گاوداری این ولایت دیدن کرد.
 در این بازدید غلام محمد امیری،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۴
Background image

سفر مطالعاتی هیئت ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بلخ


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی متشکل از متخصصان اقتصادی و اجتماعی، انجنیر جیوتکنیک و متخصص حاصلخیزی خاک از ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر. . .

بازگشت به خبرها