سربند و شبکه آبیاری «هونی سیدان» لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۷:۰
سربند و شبکه آبیاری «هونی سیدان» لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

۸سرطان ۱۴۰۰
کار بازسازی و نوسازی سربند و شبکه آبیاری قریه «هونی سیدان»، در مرکز ولایت لوگر، به پایان رسیده و به بهره‌برداری سپرده شد.
این سربند و شبکه آبیاری از طریق پروژه «کلپ» مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری مالی «ایفاد» بازسازی شده است.
شبکه آبیاری هونی سیدان ۴۷۴ متر طول دارد و ۲هزار و ۲۰۰ جریب زمین را تحت پوشش آبیاری قرار داده است.
بازسازی و نوسازی این سربند و شبکه، از ضایع شدن آب جلوگیری کرده و به افزایش محصولات دهقانان کمک می‌کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۷
Background image

آغاز برنامه مجادله میخانیکی آفت مورپت داروخیمه‌ساز در تخار

۱۵ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
برنامه مجادله میخانیکی آفت مورپت داروخیمه‌ساز در ولسوالی‌های ینگی‌قلعه، چاه‌آب و ورسج ولایت تخار آغاز شد. این برنامه براساس پلان ریاست حفظ نباتات و قرنطین و پلان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۶
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی و کمپاین آگاهی‌دهی خوراکه حیوانی برای مالداران دایکندی

۱۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی و کمپاین آگاهی‌دهی در مورد خوراکه حیوانی (یوریا تریتمنت) برای ۱۳۰ تن از مالداران ولسوالی مرکز ولایت دایکندی برگزار شد. 
این برنامه از سوی پرسونل آمریت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۲
Background image

نظارت از روند تخم‌پاشی ریشقه در ساحه واترشید قریه سر جوزری بامیان

۱۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان از روند تطبیق تخم‌پاشی ریشقه در ساحه واترشید قریه سر جوزری مرکز بامیان که از سوی مؤسسه سی‌آر‌اس اجرا می‌شود، نظارت کردند.
. . .

بازگشت به خبرها